Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

SENASTE NYTT

 180831:

Ortopediveckan 2018 är avslutad. Vi vill tacka alla besökare och utställare för att ni har hjälpt till att göra den här veckan till det den blev. Vi har haft otroligt roligt med er och vi hoppas att ni har haft en bra vecka och att ni tar med er många positiva minnen och erfarenheter hem.

Stort tack från oss i arrangörsgruppen! På återseende i Norrköping på Ortopediveckan 2019!

 

———————————————————————————————–

 

180824:

Vi har nu stängt anmälningssidan till årets Ortopedivecka. Det är fulltecknat och Karlstad CCC rymmer inte fler besökare än de som redan är anmälda. Utöver det så finns inga lediga hotellrum kvar i Karlstad nästa vecka. Ett synnerligen angenämt bekymmer! Vi är otroligt glada att så många kommer till Karlstad!

 

———————————————————————————————–

 

Vi har fått flera frågor om föreläsningen “Vill du verkligen bli ortoped?” med Victoria Warkander som var planerad till torsdag förmiddag. Tyvärr måste vi meddela att den föreläsningen utgår eftersom Victoria Warkander kommer att befinna sig i Hong Kong på kurs med Läkare Utan Gränser som har bett om hennes hjälp. Vi har däremot sett till att Victoria Warkander kommer att hålla sin föreläsning på Ortopediveckan 2019 i Norrköping istället. Redan nu en anledning att planera in det mötet alltså!

SOF 2018 – ORTOPEDI I FRAMTIDEN

Nu har turen åter kommit till Värmland att anordna årets stora kongress. Ortopediveckan 2018 serverar dig ett brett program vi hoppas du skall finna stimulerande oavsett nivå eller inriktning. Det är återigen ett stort möte där vi välkomnar sjuksköterskor, vårdadministratörer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, med flera genom riktade föreläsningar i det vetenskapliga programmet där flera av sessionerna vänder sig gränsöverskridande till olika kategorier deltagare inom ortopedin.

I år gör vi även en tydlig satsning på våra yngre kollegor där du som ST-läkare eller nybliven specialist skall känna dig lite extra välkommen. Genom ortopedexamen, kurser som uppfyller delmål i ST och med handfasta, praktiskt inriktade kurser vill vi understryka denna ambition. Med nya programinslag som bilddiagnostik och e-hälsa vill vi poängtera att mötet ligger i tiden samtidigt som den kliniska undersökningen får ett stort utrymme. Veckan ger även stora möjligheter att knyta kontakter med både svenska och utländska föreläsare och deltagare, både under vetenskaplig programtid men även under kvällstid där ett rikt socialt program står till buds. Get together, bankett och andra trevligheter väntar på dig där vi tillsammans gör veckan till en trevlig och minnesvärd tid i Solas och ortopedins tecken.

Varmt välkommen till Karlstad v35!

Markus Lundmark, Mötesgeneral Ortopediveckan 2018

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.